søndag den 17. april 2011

Vintage-dag i NY !

Idag havde jeg bestemt mig for at jeg ville ud til nogle bestemte vintage butikker, som jeg havde læst om. Den bedste var dog Beacon's Closet i Brooklyn som er en gammel lagerbygning der er lavet om til butik. Tingene var hængt op efter farve og man kunne simpelthen bruge timevis derinde!!! Jeg var helt overvældet og det endte med at jeg kun købte et par øreringe selv om der var tonsvis af ting jeg kunne bruge - og det var rigtig billigt, i forhold til hvor trendy en butik det var. Det fleste ting kostede kun mellem 10-15 dollars!
Jeg prøvede mange fine ting, men intet af det kom med hjem. Jeg havde ellers set mig lun på guldskoene, men de var desværre for store :( ! Æv. Men jeg skal i hvert fald tilbage til Beacon's Closet, det er sikkert og vist!

1 kommentar:

  1. Jubii Cecilie!!! Du er flyttet ind i blogverdenen :D YES! Hvor ser det allerede fint ud det du har fået lavet, hvor er du god :) Jeg er godt nok misundelig på dine genbrugsfund og besøg i lækre butikker, vi må så meget tage afsted sammen en dag :) Når du får lidt flere indlæg kan jeg da lige skrive lidt om dig inde hos mig, så er jeg sikker på at du får en masse nye læsere :) Ih, hvor er jeg henrykt over det her! :)

    SvarSlet