søndag den 25. september 2011

Nye sager til miiiiig :)

Jeg er lige startet på universitetet, hvilket også er grunden til den meget lade blogging der har været herinde, men det er virkelig hårdt at starte, når man ikke har lavet noget som helst fagligt i et helt år! Jeg er nu ret glad for det (læser biokemi), men har desværre ikke det store overskud i øjeblikket - alligevel har jeg nosset mig sammen til at lave et indlæg, for jeg har nemlig fået et par nye ting :) 

Mac sleeve fra Etsy.com er endelig kommet! Og det fungerer supergodt. Det er lavet i tykt filt og synes virkelig min mac tager sig godt ud i den ;)

De klassiske converse som jeg nu heller ikke kunne leve uden. Det var godt nok et værre bøvl at få fat i dem i 39 - de var udsolgt i alle butikker og danske web-butikker, så det endte men jeg måtte bestille dem helt fra England. Nu skal jeg bare ha' gået dem til :)

Tartaaaa! Min mor har lige været i München og tog denne fantastiske parfume med hjem til mig fra Marc Jacobs :) Jeg blev simpelthen så glad, for jeg har ønsket mig den i utrolig lang tid og så er den meget dekorativ :) 

1 kommentar:

  1. Love it :) Dejligt at der er lidt liv på bloggen, trods unistart :) Glæder mig rigtigt meget til at du kommer til Århus :)

    SvarSlet