tirsdag den 26. juli 2011

Genbrugsgodter!

Jeg har været på genbrugstogt i Næstved idag (den by jeg bor i) med min søde veninde Simone :) Der er faktisk hele 9 genbrugsbutikker i Næstved, hvilket gør det til et heldagsprojekt at nå ind i alle butikker, men der var desværre et par stykker af dem der havde ferielukket. Det blev ikke til så meget, men to gode ting fik jeg da med hjem. Hver af tingene kostede 25 kr - lidt pebret for dåsen, men synes simpelthen den var SÅ fin. Det broderede billede er lidt grimt, men også lidt sødt ;) Vil forsøge at finde en lidt pænere ramme til motivet.
Og DEJLIGT med lidt solskin for en gang skyld! Håber det varer ved :)

Den ellers så hyggelige dag endte ret brat, for da vi kom tilbage til bilen havde min veninde fået en parkeringbøde. 590 kr - HELT ÆRLIGT!? Synes det er en umanerlig høj pris for at holde en halv time for lang tid et sted. Æv.



mandag den 25. juli 2011

Da min mor kom hjem fra ferie i sidste uge havde hun en gave med hjem til mig. Det var 5 små dufte fra Chloé, som jeg læææænge har overvejet at købe. Jeg har i hvert fald overvejet at købe en af duftene fra Chloé, både fordi de dufter rigtig godt OG fordi de er så fine i de lidt gammeldags flasker :) Man nænner næsten ikke at tage dem på af den fine æske ;)





onsdag den 20. juli 2011

Ja tak - det ku' jeg godt tænke mig

Har lige fundet lidt sager som kunne være fine til efteråret (ja undskyld - jeg er ALT for tidligt på den, men synes lige som ikke rigtig vejret har været særlig sommerligt på det sidste)
Sweater fra Monki, 250 kr, sokker fra Topshop til ca. 30 kr, pandebånd fra Topshop til 70 kr, cardigan fra Topshop til ca. 150 kr

Er ret vild med det fine pandebånd fra Topshop :) Det kunne være så fint at ha' til vinter og den stribede trøje fra Monki kunne jeg også riiigtig godt tænke mig.

- Jeg hååååber selvfølgelig på noget lidt federe vejr, så jeg slet ikke har tid til at tænke på efterår og vinter :)

fredag den 15. juli 2011

Din og min :-)

Se hvad jeg fik af mine søde veninder i fødselsdags gave - liiiige dem jeg havde ønsket mig så meget :)


Idag har jeg været på arbejde. Var så heldig at få før fri men det regnede desværre da jeg skulle cykle fra stationen og hjem, så blev nødt til at spise Ben and Jerrys is (ny variant!) som et plaster på såret.
Kan helt sikker anbefale "Nordic Water Peace" varianten. Der er små peace-chokolade tegn i (virkelig sødt!) og så er der små stykker cookie i. Jeg vil dog brokke mig lidt over at en Ben and Jerrys is på 7-eleven nu står til 58 kr!!! Helt ærligt!!! 


Ummmm... 8)


torsdag den 14. juli 2011

Onsdags-hyggge :)

Igår havde jeg besøg af mine søde veninder og traditionen tro fik vi god mad og endnu bedre dessert :) Det er nogle piger jeg har gået i klasse med for nogle år siden og vi har det altid sindssygt hyggeligt når vi er sammen.
Synes liiige I skulle se desserten, for den tog sig faktisk rigtig pænt ud :)
Desserten var frugtsalat med chokolade muffins der var toppet med chokolade frosting. Ummmm! (og så havde den ene af pigerne været så sød at tage chokolade skildpadder med). Det smagte utrolig godt og vejret var lige til at sidde og drikke te og spise muffins (for en gang skyld var regn ok).





mandag den 11. juli 2011

Aiaiaiiiiii !

Jeg har købt de her hørebøffer fra mærket Aiaiai som jeg er meget begejstret for :) Jeg fandt dem "brugt" på dba.dk - men de var splinternye og slet ikke taget ud af pakken. Der er rigtig god lyd i dem og så synes jeg også bare at de er sindssygt fede :)



Hørebøffer fra Aiaiai til ca. 560 kr fra nye

Fra samme mærke har jeg det her usb-stik som er designet af Husk Mit Navn :) 

- er den ikke fin? ;)

fredag den 8. juli 2011

Chokolade fondue :)

Den anden dag var jeg utrolig hungrende efter slik og jeg havde ikke noget, men heldigvis havde vi jordbær i haven og bananer (dog ikke fra haven ;) ) + smelte chokolade. Det blev til dette lille fine arrangement

Det smagte usandsynlig godt, I skulle helt sikkert tage at prøve det :)



Sættet fra Summerbird til chokolade fondue er utrolig smart, fordi man kan sætte et lille starinlys ind under chokoladen (lidt svært at se på billedet), men det gør at chokoladen ikke stivner :)

torsdag den 7. juli 2011

Gaveregn!

Og se så lige hvad der kom med posten til mig igår fra min søøøøøde kusine (fordi jeg havde fødselsdag). Da jeg var på besøg hos hende sidste gang solgte hun ud af  det tøj som hun ikke brugte mere og jeg prøvede bl.a. den her som jeg var ret vild med - på daværende tidspunkt havde jeg så ikke råd til at købe noget, fordi jeg stod og skulle til New York. Min kusine har været så sød at forære mig den i fødselsdagsgave :) Synes den er så fin med neon-twistet i taljen. 

Fik også en rigtig fed t-shirt med sømands look, den viser jeg lige her en af dagene :)





P.s. beklager rodet i baggrunden (pinligt!)


onsdag den 6. juli 2011

Sandalos

Har fået nye sandaler og dem er jeg rigtig, rigtig glad for. Jeg har haft dem på en hel dag på arbejde for første gang og de gnavede slet ikke eller noget. Jeg var faktisk så heldig at jeg fandt dem på trendsales (splinternye!) for kun 100 kr og man kan stadig købe dem i butikkerne til 500 kr. Hvor heldig har man lov at være ;)

Sandaler fra Lise Lindvig, 500 kr

- elsker de små frynser der er på :)

tirsdag den 5. juli 2011

Idag er det Cecilies fødselsdag...

Hurra, hurra, hurraaaaa!
- ja idag er det så min fødselsdag (21 flotte år). Jeg har ikke lavet noget specielt idag, bare chillet og hygget mig :) Imorges var der fint morgenbord, hvor jeg fik mine gaver. Fik bl.a. en rigtig fin tekande (som I kan se på billederne). Den er jeg utrolig glad for. Der var også lækker chokolade fra Summerbird til mig og tekanden blev selvfølgelig liiiige prøvet af da vi skulle ha' lagkage (dagens højdepunkt!).

P.s. lagkagen smagte mega godt :)





mandag den 4. juli 2011

Tilbavs.

Igår kom jeg hjem fra Roskilde festival - som var mega nice (lige ind til det begyndte at regne voldsomt meget lørdag aften). Derefter var det et stort mudderbad og derfor tog jeg hjem igår morges, fordi jeg simpelthen ikke kunne holde til det mere. Traditionen tro er jeg blevet syg efter festivalen, så nu sidder jeg bare og drikker te og surfer rundt på nettet.

Jeg er blevet utrolig glad for http://goodhoodstore.com/ som min kære storebror har introduceret mig for. Jeg har specielt set mig lun på de her leopard sager! Jeg er helt vild for at få backpack'en fra Head Porter - men det må vist blive en anden gang, for den koster ca. 4500 kr. 8)
Sko fra Spring Court (khakifarvet) ca. 620 kr, sko fra Spring Court (leo) ca. 800 kr, backpack fra Head Porter ca. 4500 kr, cardigan  fra Surface To Air ca. 1200 kr.