lørdag den 25. juni 2011

Roooskiill

Så smutter jeg på Roskilde festival :) Min camp skal have "full moon party" tema - vi har købt en masse buckets og neon body paint, tror det bliver rigtig skægt ;) . Har lavet en forfærdelig hurtigt pakning og har mest fokuseret på at jeg ikke vil fryse i år. Håber jeg har husket det hele... :)

torsdag den 23. juni 2011

Når det regner...

SÅ vil man herre gerne have en flot regnfrakke/jakke. Jeg har faktisk en jeg er rigtig glad for, men så kom jeg lige i tanke om at min veninde havde snakket om nogle fede regnfrakke fra Maxjenny, så googlede det lige igår og nøøøøøj hvor er de fede! Hvis der var en der stak mig 3500 kr idag, så vidste jeg godt hvad de skulle bruges til 8)



 Regnfrakke fra Maxjenny ca. 3500 kr

onsdag den 22. juni 2011

NETTO FUND!

Undskylder for rigtig dårlig blogging den sidste uge - der har været noget galt så jeg ikke kunne opdatere billeder. 
Og så var man liiige i Netto idag og se så hvad jeg fandt. En akryl "organizer" som jeg længe har kigget på fra Nomess - dog er den her bare produceret af Netto selv (men det går nok også alligevel når den kun kostede 40 kr!) Ud over det fandt jeg også 4 plastikkrus som jeg desværre heller ikke kunne leve uden :) 

"Orginizer" 40 kr :)


plastikkrus 9 kr pr. stk :)



onsdag den 15. juni 2011

Heldigheds dag :) !

Idag har jeg for første gang i lang tid haft fri fra arbejde - virkelig dejligt! Så jeg har ordnet allemulige ting som jeg ellers ikke har haft tid til - bl.a. lagt neglelak på fødder og andre hyggelige ting. Jeg har også lige været i Næstveds bedste genbrug "Markloppen". Her fandt jeg den flotteste grønne skjorte (som i kan se på billedet) til kun 20 kr!
Jeg fandt også en klokkestreng med de flotteste blomster - så købte den! Jeg vil rigtig gerne lave den til et par vanter som min kusine gjorde her. Og jaja, jeg ved godt det liiige er blevet sommer, men man må jo tænke fremad. Ellers vil jeg bare nyde resten af dagen og læse i min super uhyggelige bog jeg er gået i gang med - "Hovedløs sommer". Den er virkelig god - i skulle tage at læse den :)

Ny skjorte fra genbrug til 20 kr :)


tirsdag den 14. juni 2011

Sofie Bille Brahe

Verdens sejeste ringe lavet af en designer med verdens flotteste navn! Kunne simpelthen så godt tænke mig en ring fra Sofie Bille Brahe - især den dobbelte herunder med guld tårne/bygninger på. Jeg har kigget rundt omkring og jeg aner ikke hvad de koster - men tror nu de er ret pebret ;) Synes de er utrolig smukke og meget specielle :) 



Billede lånt fra www.anywho.dk

lørdag den 11. juni 2011

Suk..

Fandt lige den her fine buksedragt på Zara's hjemmeside. Den kunne jeg rigtig godt tænke mig!


Fra Zara, 299 kr

fredag den 10. juni 2011

Åhh nej, ikke igen...

Så kom jeg "til" at bage muffins endnu en gang - og en kageelsker som mig har virkelig smagt mange gode muffins i mit liv, men DE HER er helt klart på top 3 listen! De smager simpelthen bare mega godt!!! Jeg synes tit at selve bunden på den her slags muffins/cupcakes bliver kedelig og tør, men det sker bare ikke for de her bunde i den her opskrift - det hele spiller fantastisk sammen!
Opskriften er fundet på www.sarahskager.dk her - hvor der i øvrigt er et hav af gode kageopskrifter!



- og flotte er de sørme også ;) !

onsdag den 8. juni 2011

Nomess!

Jeg har som mange andre totalt forelsket mig i Nomess fine små akryl æsker - især efter jeg så dette fine smykkeskrin her !



Jeg synes virkelig det ser fint ud - så jeg har lavet en lille research og fundet lidt forskellige godter fra mærket Nomess ;)
3 små æsker 35 kr, skrin m. 3 skuffer 229 kr, æske med æsker 265 kr, make up stativ 209 kr
Kan findes på følgende hjemmesider http://www.designdelicatessen.dk og http://www.moodsshop.dk

Jeg har dog fundet ud af at man kan finde lignende akryl æsker og smykkeskrin meget billigere på muji.co.uk - i øvrigt også en rigtig fin hjemmeside :) 

tirsdag den 7. juni 2011

The-elsker!

Jeg eeeeelsker bare the (også selv om det er mega varmt udenfor!) og jeg har især et stort forbrug af chai the'en fra Søstrene Grene der hedder "spice" - men så smagte jeg for nogle uger siden en ny variant hjemme hos min veninde, som er lidt sødere og den smager mindst lige så godt! Den hedder "bengal spice". Den skulle i helt sikkert tage og prøve :)

Chai the 22 kr

 I den her forbindelse vil jeg så også liiiige vise den fantastiske thevarmer jeg fik af min mor i julegave fra Rie Elise Larsen :) Jeg er SÅ glad for den, men jeg har desværre ikke nogen thekande endnu.

søndag den 5. juni 2011

Bæltetaske-dyr / dyr bæltetaske

Jeg har længe været på udkig efter en bæltetaske til årets kommende Roskilde festival - og ja, jeg vil egentlig også bare gerne have en sådan i det hele taget. Jeg har fundet nogle muligheder - men de er desværre meeeeget dyre (i forhold til undertegnedes budget).

Synes de er VILDT fede - er mest lun på den med lilla og pink. De står til 514 kr på artrebels.com

Min storebror viste mig så DE HER den anden dag og synes simpelthen den blå/lilla er så FED! Alle hjemmesiderne hvor de sælger dem på er på asiatisk, så jeg aner ikke hvad de koster - kan simpelthen ikke tyde tegnene. Tror desværre ikke de bliver solgt i den almindelig North Face butik. 



Is!

Den anden dag havde min mor købt dessert, fordi vejret var så MEGA godt! Jeg gik fuldstændig i barndom fordi det var det samme som man altid fik da man var lille - is med varfler! :D
- kan helt klart anbefale den is vi spiste (fra irma) - den smagte VIRKELIG godt :)



Haaaaps! :)

onsdag den 1. juni 2011

Jeg vil ha' striiiiiber !

Har lyst til alt med striber i øjeblikket, ved ikke hvad det er for en sygdom jeg har fået ;) Her er et lille udsnit af de ting jeg har kigget på, som jeg rigtig godt kunne tænke mig!

Fra venstre hjørne oppe: woodwood 350 kr, Comme Des Garcons 750 kr, Monki 260 kr
Fra venstre hjørne nede: woodwood til 500 kr, Topshop ca. 300 kr, Rossling 365 kr, Monki 120 kr